Skip to menu

2019 ATC BUSAN / Asia Trails Conference Busan

Overview

손으로 좌우 움직여보세요.
Time Oct. 11 (Fri) 1Oct. 12 (Sat) Oct. 13 (Sunday)
09:00 ~ 11:00 Asia Walking Festival (representative Courses I)
(240 mins.)
Asia Walking Festival (representative Courses II)
(180 min)
11:00 ~ 12:00
12:00 ~ 13:00
13:00 ~ 13:30 Receiving & Registration (60 min) Lunch (30 min)
13:30 ~ 14:00
14:00 ~ 14:30 Opening ceremony (30 min) Receiving & Registration (60 min)
14:30 ~ 15:00 Introduction of participating organizations (40 min)
15:00 ~ 15:10 Presentation of Case Studies (30 mins.) Medical Plenary Speech (30 mins.)
15:10 ~ 15:20 Break time (10 min)
15:20 ~ 15:30 Key-note Speech (40 mins.)
15:30 ~ 15:40 Discussion (30 mins.) Break Time (10 mins.)
15:40 ~ 15:50 Walking & health medical talk show (60 min)
15:50 ~ 16:00
16:00 ~ 16:10 Presentation (30 mins.) Break Time(10mins‘) Special Program (Temple Stay)
(16:00-13:00 of the following day)
16:10 ~ 16:20 Walking & humanities mass lectures (60 min)
16:20 ~ 16:30
16:30 ~ 16:40 Break Time (20 min)
16:40 ~ 16:50 Break time (80 min)
16:50 ~ 17:00 Trails Talk Show (60 mins.)
17:00 ~ 17:10
17:10 ~ 17:50 Break time (50 min)
17:50 ~ 18:00 Break Time (10 min)
18:00 ~ 18:30 Welcoming Dinner (120 min) ATN Assembly (60 mins.)
18:30 ~ 19:00
19:00 ~ 19:30 ATN Night (120 mins.) Chi-mak Party (180 mins.)
19:30 ~ 20:00
20:00 ~ 21:00 Special Program (Night View Tour) (120 mins.)
21:00 ~ 22:00
※ The schedules are subject to changes depending on the host’s reasons
※ The time schedules are subject to readjustment depending on the session composition
© k2s0o1d6e0s8i2g7n. ALL RIGHTS RESERVED.